Ako si uložím článok na neskôr?

Kliknite na ikonu Prečítať neskôr pri článku v zozname článkov alebo na paneli nástrojov otvoreného článku, alebo stlačte F. Ikona zožltne a článok sa presunie do Uložené > Prečítať neskôr, kde sa zapamätá, pokiaľ ste ho prečítali, a znova sa otvorí na danom mieste. Opätovným kliknutím na ikonu alebo stlačením F ho odstránite.

Uloženie článku

  1. Ukážte na článok v zozname alebo ho otvorte.
  2. Kliknite na ikonu Prečítať neskôr alebo stlačte F. Ikona zožltne a na sekundu sa zobrazí „Uložené do Prečítať neskôr“.
  3. Článok neskôr nájdete v Uložené > Prečítať neskôr. Stlačením G a potom F otvoríte zoznam odkiaľkoľvek a odznak na karte Uložené zobrazuje počet článkov v ňom.
Prečítať neskôr v aplikácii Inoreader v rozložení Zoznam na čítanie so štítkami stavu a typu a uloženými článkami zobrazujúcimi, koľko ešte zostáva prečítať.
Uložené články sa zobrazujú v sekcii Prečítať neskôr spolu so zdrojom, dĺžkou a údajom o tom, koľko ešte zostáva prečítať.

Aj S uloží článok, keď nie ste v tíme. V tíme znamená S Zdieľať s tímom. Uloženie sa uchováva vo vašom účte, takže článok je v sekcii Prečítať neskôr aj v aplikáciách Inoreader. Video to ukazuje krok za krokom.

Pokračovanie tam, kde ste prestali

Uložte článok počas jeho čítania a Inoreader bude sledovať postup od miesta, kde sa nachádzate: na paneli nástrojov sa zobrazí kruhový ukazovateľ priebehu a článok sa nabudúce otvorí na mieste, kde ste prestali, či už zo sekcie Prečítať neskôr, alebo z jeho kanála. Článok Môžem pokračovať v čítaní tam, kde som prestal? vysvetľuje kruhový ukazovateľ, oválny štítok „Pokračovať (zostáva 27 min)“ v riadku a štítok Rozčítané.

Odstránenie článku

Znova kliknite na žltú ikonu alebo stlačte F; na telefóne potiahnite riadok doľava a ťuknite na Odstrániť, pričom sa na chvíľu zobrazí Vrátiť späť. Postup čítania sa odstráni, pokiaľ článok nie je v Archíve. Uložením článku, ktorý je v Archíve, ho presuniete späť do sekcie Prečítať neskôr.

Uloženie pomocou hromadných akcií alebo pravidla

S plánom Pro zapnite Viacnásobný výber, vyberte až 50 článkov a kliknite na tlačidlo Prečítať neskôr na paneli hromadných akcií, na ktorom je uvedené Pridať do Prečítať neskôr alebo Odstrániť z Prečítať neskôr. Pravidlo, tiež v pláne Pro, za vás ukladá články pomocou akcie Uložiť do zoznamu Prečítať neskôr a spúšťač Nový článok v zozname Prečítať neskôr spustí pravidlo pri každom článku, ktorý uložíte.

Ukladanie stránok mimo vašich kanálov

Tlačidlo Pridať v hlavičke sekcie Prečítať neskôr, rozšírenie prehliadača, záložkový skript a ponuka zdieľania v mobilných aplikáciách ukladajú webovú stránku do rovnakého zoznamu.

Vyhľadanie uložených článkov v kanáli

Možnosť Zobraziť uložené články ako prvé v časti Predvoľby > Nastavenia > Zoznam článkov ich umiestni na začiatok každého kanála a priečinka a možnosť Zobraziť iba uložené články v ponuke kanála (Shift + 3) zobrazí iba tieto články. Značky sú ďalším spôsobom, ako si článok ponechať.

Plány

Ukladanie a sledovanie postupu čítania fungujú v každom pláne, ako sa uvádza na stránke funkcie Uložte si články a prečítajte si ich, keď budete mať čas. Viacnásobný výber a pravidlá sú súčasťou plánu Pro.

Neviete nájsť odpoveď? Kontaktovať podporu