Як відновити статті, випадково позначені як прочитані?
Одразу після дії Позначити все як прочитане натисніть Скасувати в повідомленні «Розділ позначено як прочитаний.» унизу екрана: воно відображається приблизно шість секунд і повертає кожну стрічку до попереднього стану. Згодом виберіть період, наприклад Старіші за один день, за допомогою стрілки поруч із Позначити все як прочитане, і кожна стаття, новіша за цей період, знову стане непрочитаною.
Скасувати можна лише останню дію «Позначити все як прочитане» і лише один раз. Статті, які ви читали по одній, залишаються прочитаними й відновлюються по одній за допомогою Позначити як непрочитане.
Відновлення статей за певний період згодом
- Відкрийте стрічку, папку або Стрічку новин, яку ви позначили як прочитану.
- Натисніть стрілку поруч із Позначити все як прочитане. Меню Позначити статті як прочитані пропонує варіанти Старіші за один день, Старіші за два дні, Старіші за три дні, Старіші за тиждень і Старіші за два тижні.
- Виберіть період, який охоплює те, що ви втратили. Статті, новіші за цей період, знову стануть непрочитаними в кожній стрічці поточного подання. Ті, які ви відкривали, прогортали або позначали клавішею M, залишаться прочитаними.

Відновлення однієї статті
Відкрийте її, наприклад із розділу Нещодавно прочитане на панелі профілю (натисніть свій аватар унизу панелі вкладок), і натисніть Позначити як непрочитане в ряду кнопок статті на панелі читання або натисніть M. Стаття, на яку поширилася дія «Позначити все як прочитане», не має кнопки Позначити як непрочитане. Для таких статей використовуйте варіанти «Старіші за». Множинний вибір дає змогу позначити до 50 вибраних статей як непрочитані одночасно.
Статті, які залишаються прочитаними
Стаття, старіша за 30 днів, залишається прочитаною незалежно від ваших дій, як і стаття, яку налаштування папки Залишати непрочитаними (Pro) позначило як прочитану раніше. Знайдіть їх у розділі Усі статті (Shift + 2) або за допомогою пошуку та збережіть важливі статті в розділі Прочитати пізніше. У тегах дія «Позначити все як прочитане» позначає кожну статтю як прочитану по одній, у повідомленні немає кнопки «Скасувати», а варіанти «Старіші за» лише позначають більше статей як прочитані.
Як цьому запобігти
У розділі Уподобання > Налаштування > Список статей > Поведінка позначення як прочитаного залиште ввімкненим Скасування позначення всього як прочитаного. Підтвердження позначення як прочитаного запитує підтвердження, перш ніж позначити понад 100 статей як прочитані. Обидва налаштування ввімкнені за замовчуванням. Інші налаштування описано в статті як налаштувати відображення статей.
«Скасувати», варіанти «Старіші за» та «Позначити як непрочитане» працюють у кожному тарифному плані. Множинний вибір доступний у Pro.
Не можете знайти відповідь? Звернутися в підтримку