Czy zmiany offline synchronizują się automatycznie później? Tak. Zmiany synchronizują się, gdy Twoje urządzenie ponownie połączy się z internetem. Related questions Co to jest tryb offline? Co mogę udostępnić offline? Jak udostępnić zawartość w trybie offline?