Čo sa stane, ak zruším svoje predplatné?
Vaše predplatné zostane aktívne až do konca vášho aktuálneho predplateného fakturačného obdobia. Po uplynutí tohto obdobia bude váš účet znížený na nižší plán a všetky prémiové funkcie, ktoré presahujú limity bezplatného plánu, budú deaktivované. Vaše nastavenia a konfigurácie budú uložené a obnovené, ak sa neskôr opäť rozhodnete pre upgrade.